21-07-2024 15:31

Over Hardnieuws

Hardnieuws is een zelfstandige organisatie (nieuwsplatform) welke gespecialiseerd is in journalistieke producties en met name calamiteitennieuws waarbij hulpdiensten worden ingezet.

Hardnieuws heeft tot doel de bevolking snel te informeren over gebeurtenissen welke in onze samenleving spelen. Iedereen die interesse heeft in wat er speelt in zijn of haar omgeving kan terecht op Hardnieuws, zowel via de website als via de social-media kanalen. Uit alle hoeken van Nederland verslaat Hardnieuws het snelle nieuws met een team van redactieleden en vele beeldmakers.

De naam 'Hardnieuws' slaat op het nieuws dat op de website terug te vinden is: nieuws dat serieus, accuraat en gericht is belangrijke kwesties in de samenleving. Kwaliteit van beelden en informatie staat bij ons hoog in het vaandel, net als respect van en naar onze lezers.

Meedoen met Hardnieuw?

Heb je 'feeling' met calamiteitennieuws en zou jij als 'beeldmaker' of als 'redacteur' ook graag het calamiteitennieuws uit jouw woonplaats willen verslaan? Neem dat contact op via het contactformulier.

Heb je tips voor ons?

De redactie van Hardnieuws staat altijd open voor vragen of opmerkingen.
Heb je zelf (calamiteiten)nieuws dat je onder de aandacht wilt brengen en heb je daar beelden van (welke je zelf hebt gemaakt), neem dat contact op via het contactformulier.