Brand bij foodtruck Batavia Stad
Lelystad - Zaterdagmorgen 27 april tegen 09.55 uur was brand ontstaan bij een koffiebar welke gestald st [ Lees verder ]
SPIJKENISSE - Maandagavond 25 mei rond 21.40 uur liep een 23-jarige zwaargewonde man uit Spijkenisse een eetgelegenheid binnen aan de Zomerakker in Spijkenisse.
De man ging binnen op een kruk zitten en vertelde dat hij gestoken was. Het personeel van de eetgelegenheid schrok daarvan en belde direct 112 en drukte de wond van de man dicht totdat de hulpdiensten arriveerden. De traumahelikopter bracht het mobiel medisch team naar de locatie om het ambulancepersoneel te ondersteunen. De man werd vervolgens per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.
Na forensisch sporenonderzoek en verklaringen van getuigen, zou de man iets verderop gestoken zijn op het Paganinihof. Politie zou nog graag in contact komen met mensen die iets hebben gezien of mogelijk beelden hebben.
Bekijk ook:
Motorrijder zwaargewond bij eenzijdig ongevalLelystad - Zaterdagmorgen 27 april tegen 09.55 uur was brand ontstaan bij een koffiebar welke gestald st [ Lees verder ]
Urk - Zaterdagmorgen 27 april rond 06.10 uur was brand ontstaan aan De Akkers op Urk. Een scooter brand [ Lees verder ]
Haarlem - Zaterdagmorgen 27 april tegen 04.20 uur heeft aan de Kruisstraat in Haarlem een steekpartij pl [ Lees verder ]
Oosterhout - Vrijdagavond 26 april rond 23.30 uur was brand ontstaan in een woning aan de Langenhof in O [ Lees verder ]
Amsterdam - Vrijdagavond 26 april rond 23.25 uur is een man meters hoog van de Westertoren aan de Prinse [ Lees verder ]
Amsterdam - Vrijdagavond 26 april rond 22.40 uur was een grote brand uitgebroken in een pand van een aut [ Lees verder ]
Sommelsdijk - Vrijdagavond 26 april rond 21.40 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een mogelijke gasl [ Lees verder ]
Geesbrug - Vrijdagavond 26 april tegen 21.30 uur was brand ontstaan in een auto aan de Coevorderstraatwe [ Lees verder ]
Tilburg - Vrijdagavond 26 april om 20.00 uur begon een voetbalwedstrijd in het Willem II stadion aan de [ Lees verder ]